Meer informatie over
Streetwise Sales

Wil je graag bij ons komen werken? Dan kunnen we ons helemaal voorstellen dat je graag meer informatie over Streetwise Sales krijgt!

Bij Streetwise Sales draait werken om plezier maken; met leuke, gezellige en positieve collega’s het beste uit je werk halen. Omdat je met veel jonge mensen werkt is geen dag hetzelfde en in de ‘werksleur’ ga jij bij Streetwise Sales dus niet terecht komen. Maar er is meer… Streetwise Sales zit in een stroomversnelling, en daar kan jij in mee en van profiteren! Als jongste zusje van de grote Streetwise-familie heeft Streetwise Sales haar eigen naam gevestigd in de Nederlandse markt en is hard aan het groeien en uitbreiden. Dit biedt kansen! Buiten dat je enorm veel bij Streetwise Sales leert, kunnen wij je door deze ontwikkelingen dus écht doorgroeimogelijkheden bieden. Mochten je ambities daar liggen kan je zelfs ondernemer worden binnen Streetwise Sales!

Maar ook als je dat niet wil, valt er genoeg te bereiken binnen Streetwise Sales. Wat dacht je van sales, communicatie en leidinggevende kwaliteiten waar je leeftijdsgenoten jaloers op zullen zijn? Je bent ze dus altijd een stapje voor en bouwt een dijk van een CV op!